Pákozdi Nemeskócsag Általános Iskola
Elektronikus napló és Ellenőrző

 

 

E-ügyintézés

Tudásbázis az elektronikus ügyintézéshez

Eseménynaptár
Általános iskolai beiratkozás
 
 
Segítségért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

KÖZÉPFOKÚ Beiskolázás
 
 
 
 
 
 
Kosársuli

Kattints a képre!

Hitoktatás
A Pákozdi Nemeskócsag Általános Iskolában a hit-és erkölcstan és etika órák szervezéséről tájékoztatót tartunk
2019. március 4-én 17 órától.

 

Várjuk az érdeklődőket!

Segítség a választáshoz:

református egyház,

katolikus egyház.

Egészségesen

Iskolafogászat

2019. november 7. 1. osztály
2019. november 14. 2. osztály
2019. november 21. 3. osztály
2019. november 28. 4. osztály
2019. december 5. 5. osztály
2019. december 12. 6. osztály
2020. január 9. 7. osztály
2020. január 16. 8. osztály

      Iskolatej
 

 

Gyermekjogi képviselő

Hirdetmények, aktualitások

Decemberi információk 2

2019.12.09.

 Decemberi információk

 
December 9. (hétfő)
 • 17 órától fogadó óra. Andorka Péter december 16-án várja a szülőket (egyeztetés esetén), Lórántfy Judit betegsége miatt szintén későbbi időpontban várja az érdeklődőket.
December 14. (szombat)
 • Munkanap.
 • Reggel tartjuk adventi gyertyagyújtásunkat. Az alsó tagozatos gyerekek adventi műsort adnak az iskola aulájában, kérjük a szereplő gyerekek fehér blúzban vagy ingben, kék vagy fekete nadrágban, illetve sötét farmerban jöjjenek.
 • Ezt követően a kicsiknek adventi barkácsolás, társasjátékozás és teaház lesz.
 • A felsősöknek a tornateremben Fenyő-kupát és sportdélelőttöt szervezünk.
 • Minden program délig tart. Sem ebéd, sem tízórai, sem délutáni ügyelet nem lesz. Kérjük Önöket, gyermekük ellátásáról gondoskodni szíveskedjenek! A gyermekekért 12 óráig jöjjenek!
December 15. (vasárnap)
 • községi adventi gyertyagyújtás a Hősök terén 16.30-kor. A programon fellép a teljes alsó tagozat. A gyermekeket melegen felöltözve kabátban, sapkában várják a tanítóik a helyszínen 16.15-kor.
 • A szülői munkaközösség szervezésében kis karácsonyi vásárt is tartunk, melyen az iskolások munkái mellett tea és forralt bor is várja a vendégeket. Kérjük Önöket, hogy a vásár sikeréhez járuljanak hozzá lehetőségükhöz mérten egy-egy tányér süteménnyel, kézműves aprósággal. A felajánlásokat a szervezők 16 órától várják.

December 19. (csütörtök)
 • iskolánkban utolsó tanítási nap
 • délelőtt osztályfőnöki órákkal, közös gyertyagyújtással és karácsonyi koncerttel, a szeretetdíjak átadásával tesszük emlékezetessé a napot
 • délután már biztosan nem lesz fűtés az épületben, ezért a gyermekek már ebéd után elvihetők (jelezzék osztályfőnöküknek). Kérjük Önöket 16 óráig mindenki gondoskodjon gyermeke elviteléről!
December 20. (péntek)
 • Kazáncsere miatt a Székesfehérvári Tankerületi Központ engedélyével tanítási szünetet rendeltünk el. Ezen a napon a papíron elküldött információknak megfelelően ügyeletet biztosítunk fél 8-tól 13 óráig. Az ügyelet igénylésére a mai napon van még lehetőségük (december 9.). A gyermekek étkezését lemondjuk, csak azoknak biztosítjuk, akik ügyeletben vannak, és külön kérték ezt a kiküldött lapon.

Decemberi információk 1.

2019.11.28.

 Decemberi információk

Szeretnénk részletesen megosztani Önökkel a decemberi programjaink első időszakát.

 
 
November 29. 
 • első gyertyagyújtás délelőtt 11 órakor, 1-3. óra órarend szerint, délután az iskola a megszokott munkarend szerint működik (délután iskolaotthon, napközi, tanulószoba megtartásra kerül), délelőtt úszás is lesz a 2. és 4. osztályosoknak.
December 5. 
 • Mikulás-kupa az alsósoknak,
 • délután Mikulásfutás 16.30-tól regisztráció, a futás 16.45-től kezdődik, A szülőket is szeretettel várjuk. Amit kérünk: láthatósági ruházatot, fejlámpát, bögrét a teához és mikulássapkát. A futást jótékonysági eseménnyel kapcsoljuk össze. ÖKO iskolához méltóan adományokat gyűjtünk a Kóborka Állatvédő Egyesületnek.
December 6.
 • második gyertyagyújtás délelőtt 11 órakor, 1-3. óra órarend szerint, délután az iskola a megszokott munkarend szerint működik (délután iskolaotthon, napközi, tanulószoba megtartásra kerül), délelőtt úszás is lesz a 2. és 4. osztályosoknak.
December 7.
 • ezen a napon nincs tanítás pedagógusoknak szervezett program miatt. Az étkezést lemondtuk, ügyeletet nem tudunk biztosítani. Megértésüket köszönjük!
December 9.
 • Fogadó óra: a fogadó órára ebben a táblázatban tudnak regisztrálni. Csúszás lehetséges, kérjük türelmüket! Kérjük Önöket, a beszélgetések során szorítkozzanak a legfontosabb dolgok megbeszélésére!
 
Elöljáróbandecember 15-én (vasárnap) a községi gyertyagyújtáson az alsó tagozatosok szerepelnek. Már most kérjük Önöket arra, hogy a programra tegyék szabaddá magukat, hogy gyermekük fel tudjon lépni! Természetesen a felsős gyermekeket és szülőket is nagy szeretettel várjuk az eseményre!
 
 

 

Decemberi programjaink

2019.11.26.

 


Pákozdi Nemeskócsag Általános Iskola (OM 202984)
8095 Pákozd Arany J. u. 1-5.
További elérhetőségek